Nepečený čokoládový cheesecake
15. 3. 2016
INGREDIENCE NA TĚSTO:
- Sušenky Bebe 1 balení
- Máslo 100g
INGREDIENCE NA NÁPLŇ:
- Měkký tvaroh 500g
- Smetana ke šlehání 250ml
- Čokoláda na vaření 300g
POSTUP:
- Dortovou formu si vysteleme alobalem, rozdrobíme sušenky, přidáme rozpuštěné máslo a celou směs roztlačíme po formě i do krajů.
- Nad párou si začneme rozpouštět čokoládu a mezitím si v misce rozmícháme tvaroh, do kterého přidáme smetanu ke šlehání. Rozpuštěnou čokoládu necháme chvíli vychladnout a smícháme s tvarohovou směsí. Celou směs nalijeme na připravený korpus a pěkně uhladíme.
Náhledy fotografií ze složky Nepečený čokoládový cheesecake